Tuesday, January 5, 2010

Boring... Hari Rabu.


Hari ni kat umah je... xde ape nak buat, nak kuar pun g mana. Habiskan masa baca skrip utk Cikgu Kemisah Kirby. Hari Ahad ni 10jan, dah nak start shooting. Lokasi awal sekitar KL. Hari ni Rabu, klu g tgk muvee pun ok gak. Tp bosan la g sorang2.. Ada sapa2 tak yg nak temankan? Jom tgk muvee.... Citer ape ye, hah.. Sherlock Holmes belom tgk lagi. Ish... Ish... Best tak citer tu? Ada sape2 yg dah tgk ke? Komen skit....

4 comments:

  1. sian die sorang2 jerk..
    tp terkadang kala, bila bersindiri, dtg nyer sepi dan bila sepi, hargai lah ia kerana sepi itu indah..
    so enjoy the moment ya, as i always do....

    ReplyDelete
  2. Kluo tgokk muvee ngaan kite laah kaay . Haha . i<3 u ayam

    ReplyDelete
  3. NUR DE&#39; TIGRISJune 29, 2011 at 12:30 AM

    tahniah.. ^_^

    ReplyDelete
  4. huhu..mmg bosan bile ssorang nie..
    eerrmm.. (^__^)

    ReplyDelete